• Snelle levering in heel Nederland
  • Persoonlijk advies in onze showroom
  • Gratis verzending op Goeree-Overflakkee vanaf €20,-
  • Westdijk 34, Middelharnis

BBQ Eiland ''BBQ'' workshops!

Ben jij nieuw in het barbecueën en wil je meer weten over deze geweldige manier van “buiten” koken? Of ben je al ervaren en wil je weer wat nieuwe dingen leren!? Of heb je gewoon zin in een supertoffe workshop waarbij je de lekkerste gerechten gaat bereiden? Dan ben je hier op het juiste adres!

Op het prachtige Landgoed Lust & Last, midden in de polder van Sommelsdijk, leer je onder toeziend oog van een ervaren pitmaster de fijnste kneepjes van het koken met een kamado.

  • Kokseweg 6, Sommelsdijk
  • Verschillende tijden
  • Vanaf €99,- per persoon

Wat kun je verwachten?

We gaan aan de slag met roken, slow cooken, grillen, direct, indirect en nog veel meer. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn; aansteken, doven, temperatuurbeheersing, direct/indirect koken, verschillende soorten houtskool, verschil tussen kamado’s, onderhoud enzovoort.

Je werkt uitsluitend met de beste en meest verse ingrediënten, daarom zal dit per workshop verschillen.

Een workshop zal ongeveer 4 uur duren en wij zullen voor een goed glas wijn, bier of fris zorgen (max 4 consumpties pp.). Uiteraard worden alle gerechten gezellig opgegeten!

Direct boeken

Impressie

Bedrijfsuitje, teambuilding, vriendengroep of blijven slapen op een unieke locatie?

Het is bij ons ook mogelijk om buitenom de aangeboden workshops een workshop te boeken voor jou team, vriendengroep of met familie. Dit is al mogelijk vanaf 12 personen. Ook voor grotere groepen (vanaf 20 personen) bieden wij mogelijkheden.

Blijven slapen?

Wil jij je workshop uitbreiden met een heerlijk verblijf in een Tiny house bij Hofstede Lust & Last? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Neem hiervoor contact op met Frans;

Boek je workshop hier

Op onze workshops zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Workshop bedrag terugverdienen?

Schaf jij binnen 6 maanden na het volgen van deze workshop een barbecue bij ons aan!? Dan krijg je een gedeelte of het complete bedrag van de workshop terug! Dit is geldig vanaf een aankoopbedrag van €750,-

Volledig aankoopbedrag tenminste €750-€1500,- = 50% van workshop bedrag* Volledig aankoopbedrag tenminste €1500,- = 100% van workshop bedrag*

*Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Alleen geldig met geldig betaalbewijs van de workshop.

Snelle levering in heel Nederland

Persoonlijk advies in onze showroom

Westdijk 34, Middelharnis

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen, de heerlijkste recepten en het laatste nieuws.