• Snelle levering in heel Nederland
  • Persoonlijk advies in onze showroom
  • Gratis verzending op Goeree-Overflakkee vanaf €20,-
  • Westdijk 34, Middelharnis

WELKOM BIJ BBQ EILAND

Mijn naam is Frans, ik ben van origine chef-kok met een enorme en gedreven passie voor barbecueën. Ik woon samen met mijn vrouw Bianca en mijn twee dochters Indi en Liv. Bianca is opgegroeid in Zuid-Afrika, en is naar Nederland verhuisd toen zij 9 jaar was. Iedere twee jaar gaan Bianca en ik naar Zuid-Afrika om de familie op te zoeken en nieuwe plekken te ontdekken. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met de braai cultuur en sindsdien ben ik er een grote fan van. Met de steun van Bianca heb ik in 2021 mijn droom gerealiseerd en BBQ-Eiland geopend op mijn thuis-eiland, Goeree-Overflakkee.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

ONZE FAVORIETEN

Namaqua Olijfolie 1 liter (Tapkraan)
Add to Wishlist
19,95
Big Green EGG Large
Add to Wishlist
1.741,00
Big Green EGG MiniMax – Inclusief Carrier
Add to Wishlist
1.125,00
MODUS OPERANDI
Add to Wishlist
195,00
BEKIJK ALLE PRODUCTEN

ONZE Partners

ONZE SHOWROOM

Je vindt ons in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee. Wij zijn platinum dealer van Big Green Egg, Kamado Joe, Home Fires Braai en Ooni Pizza ovens. Daarbuiten hebben wij een ruim assortiment aan kruiden, rubs, sauzen, marinades en grote stukken vers vlees. Onze Zuid-Afrikaanse Boerewors wordt gemaakt door Slagerij van Zuidland naar familierecept van onze vader/schoonvader Govert. Hiernaast kun je natuurlijk bij ons terecht voor alle accessoires voor je barbecue zoals houtskool, hardhout, barbecue gereedschap, thermometers enzovoort. Kortom; alles dat je nodig hebt om jouw barbecue ervaring compleet te maken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

VERS VLEES

Bij onze winkel in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee bieden wij een ruim variërend assortiment vlees aan. Bavette, Ossenhaas, Buikspek, Picanha en andere heerlijke stukken vers vlees. Onze Zuid-Afrikaanse Boerewors wordt gemaakt door Slagerij van Zuidland naar familierecept van onze vader/schoonvader Govert. Ook bieden wij een ruim assortiment aan kruiden, rubs, sauzen en marinades toe in de winkel.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

WORKSHOPS

Als officiële Big Green Egg Dealer bieden wij niks anders dan de hoogste kwaliteit aan. Dat geldt ook voor de workshops. Deze worden gehouden op Landgoed Arcadia, laatst omgedoopt tot “Home to Big Green Egg”. Dat hier de lat hoog ligt is dus wel duidelijk. De officiële Big Green Egg chefs leren u hier graag de kneepjes van het vak zodat u thuis in een handomdraai de meest lekkere en complexe gerechten op tafel tovert.

BEKIJK WORKSHOPS

Snelle levering in heel Nederland

Persoonlijk advies in onze showroom

Westdijk 34, Middelharnis

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen, de heerlijkste recepten en het laatste nieuws.